Двулицев матрак "Амар"

Описание
Тип: 
Двулицев матрак
Височина: 
20см.
Гаранция: 
10 г.

Вложените материали са с високи качествени показатели и самото им комбиниране и структурно решение при подреждането на слоевете гарантира един добре вентилиран матрак с коренно различно усещане при ползването на двете повърхности. Сами може да изберете при различните сезони коя страна е по-удобна за Вас. Това се дължи на перфектните свойства на вискоеластичната пяна, която под въздействие на температурата на тялото Ви заема формата, осигуряваща спокойствие по време на сън.

Препоръчваме използването на ламелна подматрачна рамка, това позволява по-добрa вентилация и увеличава комфорта. Периодичното обръщане на матрака на 180 градуса запазва качествените му характеристики за по-дълго време, а смяната на зимна и лятна страна в зависимост от сезона осигурява Вашето удобство и спокоен сън.
Високоеластичната HR пяна и вискоеластикът Мемори, използвани за направата на високия клас матраци Блян, позволяват дългогодишно използване при по-големи натоварвания.

Матракът е отличен със Златен Медал от Международен Панаир Пловдив 2009

Характеристики: 

Конструкция:
Асиметрична конструкция от 3D-профилирана високоеластична пяна HR, вискоеластик от зимната страна и полиуретанова пяна за база. Ясно изразено различно усещане от зимна и лятна страна при ползване. Висококачествен текстил на дамаската – специално обработен с Алое Вера.

Състав / Материали: 

1. База – полиуретанова пяна с плътност 30 кг/м3
2. 3D-профилирана високоеластична пяна HR с плътност 36 кг/м3
3. Мемори 6 см (вискоеластик) с плътност 50 кг/м3
4. Нетъкан текстил “Spunbond”
5. Обемна вата
6. Лятна страна: Двупластова вата - памук върху полиестер.
7. Зимна страна: Двупластова вата - вълна върху полиестер.
8. Делим калъф с цип.

Партньори

partners

Контакти

гр. София, кв. “Дружба 2”
комплекс “Цариградски”, бл. 281А
Телефони за връзка:
0884 709 125
E-mail: zax_s@mail.bg, zax_s@abv.bg

© 2011 Всички права запазени: ZAX-S - Вътрешно обзавеждане