Двулицев матрак "Лаго"

Описание
Тип: 
Двулицев матрак
Височина: 
24см.
Гаранция: 
15год.

Височина: до 24 cm.
Съчетание на анатомичност, ортопедичност, екологичност. Продукт резултат на дългогодишния ни опит и модерното технологично оборудване.
Специална комбинация на безшумни амортисьори от разпенена на водна основа ULTRAFLEX HR пяна с висока плътност /40кг./м3/, по формула специално разработена за модела.
Модула е съставен от елементи с различна твърдост. Последователността им на подреждане оформя зони, съобразени с размера и натиска на човешкото тяло.
Системата от канали във вътрешността заедно с микроклетъчната отворена структура на материала гарантират добрия вентилационен ефект и липсата на среда за развитие на микроорганизми.
Към тази основа е добавен слой с повишена твърдост за подобряване на ортопедичните показатели.
Термоактивната пяна /Memory foam – 4 см. / реагира на топлината на тялото и допълнително поглъща и разпределя тежестта по цялата площ на матрака. Предлага перфектна опора за гръбначния стълб, подпомага правилното кръвообръщение и елиминира натрупаната физическа умора.
Гаранция за стерилността в дълбочина е и използването на SITINET вискозна мрежа.
Естествен завършек се явява удобния и функционален сваляем калъф с цип. Той осигурява лесното поддържане на добра хигиена. Използвания висококачествен памучен текстил ORGANIC COTTON от DESLEE CLAMA гарантирано не съдържа химически вещества отключващи смущения и алергии. Заедно с плътния слой антиалергична силиконова вата и качествения плат завършващ капитонажа, осигуряват допълнителен комфорт и мекота в контактната с тялото зона и предпазват от запарване. Това прави матрака приложим и в случай на астма и алергии.
Изброените характеристики превръщат ЛАГО в изделие без аналог за комфорт и качество на пазара.

Характеристики: 

*безпружинен
*независими опорни точки
*антиалергичен
*антиакарен
*дишащ
*антистатичен
*алое вера
*неподатлив на деформации
*ергономичен
*memory foam

Състав / Материали: 

В удобния и функционален сваляем калъф са използвани материали (100% памучен плат, дебел слой антиалергични силиконизирани влакна и висококачествен плат ORGANIC COTTON), водещи до комфорт и мекота при липса на остатъчни вредни химически вещества, отключващи смущения и алергии. Добавената иновативна „дишаща” лента е гаранция за липсата на среда за развитие на микроорганизми както в контактната с тялото зона, така и във вътрешността. Делимият цип подобрява функционалността като дава възможност за многократно разделно почистване и пране. Това прави матрака приложим и в случаи на астма и алергии.

Партньори

partners

Контакти

гр. София, кв. “Дружба 2”
комплекс “Цариградски”, бл. 281А
Телефони за връзка:
0884 709 125
E-mail: zax_s@mail.bg, zax_s@abv.bg

© 2011 Всички права запазени: ZAX-S - Вътрешно обзавеждане