Двулицев матрак "Magnifico"

Описание
Тип: 
Двулицев матрак
Височина: 
30см.
Гаранция: 
12 год.

Лукс!

Най-луксозният модел матрак в Premio линията. Magnifico съчетава най-модерните материали с най-новите технологии в продуктите за сън. Матракът е с ядро, което редува 3 слоя: 10 см Мемори пяна (Memory Foam), 13 см Елиоформ (Elioform) и 5 см Мемори пяна. В един общ калъф са поставени 2 отделни матрака. Всяка половина на леглото предоставя избор – поставяте по-меката или по-стабилната част от матрака нагоре.
Мемори пяната е известна със своята свръхеластичност, реакция на тежест, натиск и температура. Елиоформът гарантира ортопедичната опора и стабилност на матрака. Ядрото е обработено по Airyform технология, която предоставя проветривост на матрака, предпазва го от овлажняване и образуване на акари и бактерии.
Луксозният калъф е обогатен със сребро. Това ви гарантира суха и свежа среда всяка нощ. Среброто е естествен антиоксидант, има антибактериално действие и благотворно влияние за кръвното налягане. Проветривостта се допълва от 3D мрежест борд. Калъфът се сваля лесно и бързо, благодарение на четиристранния си цип.
Срок на доставка 30 работни дни.

Усещане: мек и стабилен

Партньори

partners

Контакти

гр. София, кв. “Дружба 2”
комплекс “Цариградски”, бл. 281А
Телефони за връзка:
0884 709 125
E-mail: zax_s@mail.bg, zax_s@abv.bg

© 2011 Всички права запазени: ZAX-S - Вътрешно обзавеждане